Private arrangementer og events?

Hvis du står og mangler et festligt indslag til dit selskab eller arrangement, så er vi her for at hjælpe! Vi har ikke en kæmpe vinforståelse, men festlige det er vi sgu og vi ved masser om vores producenter og naturvin, så vi kan altså være super interessante at høre på (Hvis vi selv skulle sige det). 

Så hvis du går og er nysgerrig på at smage en masse spændende vin, udvide din viden omkring disse type vine og samtidig få et indblik i vores store passion og høre hvad der lige netop gør at vi er så vilde med den type vin, så er du kommet til det rette sted! Vi er meget fleksible, så om det blot er for at redde en kedelig aften hos svigermekanikken, til polterabend, gammel elevfest, TupperWare party eller bare dig og nogle kammerater der er nysgerrige på at prøve en masse ny vin, så kan vi med garanti strikke en løsning sammen, som passer til lige netop dig. 

Vi kan simpelthen ikke finde ud af at lave sådan en flot mailformular, så hvis det lyder som noget for dig/jer, så kan i blot skrive en mail til: info@nescio.dk eller fange os på Instagram eller Facebook - vi svarer normalt ret hurtigt! 

Vi glæder os til at høre fra jer
Venlig hilsen
Alexander og Markus