"Wine Without Bullshit" - Filip Nagy

Filip Nagy er en ung og super spændende vinproducent. Han arbejder udelukkende biodynamisk og laver low-intervention vine. Han er dog imod at kalde sine vine for naturvine, low-intervention eller funky, da han ikke vil associeres med det "hippe" miljø og blot kalde det naturvin blot for at være trendy. Derfor er hans vine bedst beskrevet som ærlige, transparente og de reflekterer alle facetter af naturen.

Filip ejer vingården Zlaty Roh, nær Bratislava på en smuk lokation, hvor Danube møder Morava.

På Zlaty Rohs marker har Filip plantet Riesling og Grüner Veltliner, St. Laurent og Blaufränkisch, Welschriesling, Silvaner, og Merlot. Han forsørger konstant at overtage gamle Slovakiske vinmarker for at regenerere jorden og udvide med nye druer. Han fremstiller nogle fantastiske vine i en lille vinkælder, og hans vine afspejler hans rene talent for vinproduktion.

Det bedste ved Zlaty Roh er, at alt er simpelt og gennemarbejdet. Filip prøver ikke at være noget, han ikke er, det er en meget rå oplevelse, og han er en super fed person, der siger tingene, som de er. Han ønsker at gøre op med konventionel vinproduktion ved at tage det tilbage til gamle naturlige dyder med ekstraordinært talent og passion for vin. Filip er et bekendtskab, vi er meget stolte af at have stiftet, og det vi ønsker at beholde i mange år frem.

Vinene fra Zlaty Roh er ikke funky som 7 Rows for eksempel. De er, hvis vi selv skulle sige det, bare geniale vine til en hver smag!

Med Filip kan du være sikker på, at kvaliteten altid er helt i top!