Hvem er Markus og Alexander?

Vi er to gode venner der har kendt hinanden i omkring 10 år. Vi har i mange år spillet håndbold sammen og det var også den vej i gennem, at vi lærte hinanden at kende. Vi bor begge to på Amager og til dagligt arbejder og studerer vi. 
Vi er to gutter med hjertet på det rette sted, som elsker at have mange bolde i luften. Vi elsker at bruge tid med hinanden og dem vi kender og vi sætter stor pris på, at alle omkring os, har det godt. 

Vi har længe haft en lille drøm om at blive selvstændige, men har ikke helt kunne finde den rette vej. Vi besluttede os i Sommeren 2020 at gøre noget ved det og realisere drømmen. Vi har begge undret os over, at man skal kende til naturvin og kende de rigtige steder, før at man køber det. Vi synes det var mærkeligt, da vi begge endnu ikke har smagt en konventionel vin, vi bedre kan lide end de naturvine vi bedst kan lide. Vi har fået øjnene op for et koncept, som vi er sikre på holder. Et koncept hvor man ikke har mulighed for at tilsætte mere end 60 tilsætningsstoffer (som i konventionel vin), et koncept der har respekt for jorden hvorpå druerne dyrkes, et koncept fyldt med små og spændende vinbønder, et koncept med specielle vine til en hver smag, et koncept der ønsker at gøre op med konventionel vinproduktion. Vores vision er at gøre dette koncept tilgængeligt for alle og ikke bare få. Vi ønsker at dele alle de gode oplevelser vi får med vores kunder og vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer!